MAROKKO FLY EN DRIVE 1 WEEK

Wij bieden verschillende Marokko rondreizen aan waarbij sprake is van een fly & drive; reizen met het vliegtuig en op bestemming met een huurauto. Wil je graag de hoogtepunten van Marokko zien? Of liever de natuur en het strand? De keuze is aan jou! Kies hieronder jouw favoriete Marokko rondreis of stel hem zelf samen met behulp van ons maatwerk.

Marrakech markt

Wat is een fly drive Marokko?

Op een fly drive Marokko rondreis 1 week zie je in een aantal dagen alle hoogtepunten van Marokko.

Je gaat bij deze fly drive op eigen gelegenheid op reis en alles wordt voor je geregeld. De vlucht naar de bestemming zelf en ook zal er een huurauto voor je klaarstaan.

Bij deze fly drive zal je voornamelijk overnachten in sfeervolle, karakteristieke Riads of B&B ’s. Ook zul je een nacht in de woestijn slapen onder de mooie sterrenhemel. Wij zorgen ervoor dat de fly drive helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Naast onze Marokko fly drive 1 week, hebben wij ook fly drives van 2 en 3 weken.

Actieve rondreis Zuid-Marokko

Bij deze 13-daagse fly drive Marokko verken je het unieke en gastvrije Marokko. Je gaat overnachten in mooie B&B ’s en je komt in contact met de lokale bevolking. Je rijdt vervolgens over bijzondere wegen naar de volgende bestemming.

Tijdens deze fly drive geniet je van de mooie bezienswaardigheden waar je onderweg langs zult komen. Het voordeel van de huurauto is ook dat je de vrijheid hebt om van alles te gaan doen.

De fly drive rondreizen zijn te boeken vanaf ..€ en we kunnen de rondreis zo maken zoals je het zelf graag zou willen. Dit is inclusief overnachting met ontbijt, huurauto voor alle reisdagen en ben je allrisk verzekerd. Daarnaast word je ook voorzien van een uitgebreide reisbescheiden met lokale tips.

Rondreis Marokko Koningssteden

Korte Marokko rondreis langs de hoogtepunten

Deze 10-daagse fly drive Marokko brengt je langs de twee mooiste Koningssteden van het land. Je verblijft in sprookjesachtige Riads die zijn gelegen in de eeuwenoude Medina’s. De fly drive brengt je door het Atlasgebergte. Daarna rijd je naar het zuiden van Marokko voor een onvergetelijke nacht in de woestijn. Deze fly drive Marokko reis zorgt ervoor dat je de mooiste plekken en bezienswaardigheden kunt zien en ook vele activiteiten kunt doen.

Deze korte fly drive rondreizen kun je al boeken vanaf ..€. Onze reizen zijn erg flexibel waardoor je de reis helemaal naar wens kunt maken. Daarnaast word je voorzien van overnachtingen met ontbijt, 6 dagen huurauto en 1x overnachting in de woestijn. Kortom, ontdek tijdens een rondreis Marokko de adembenemende koningssteden.

Koningssteden Marokko rondreis per trein

Deze 10-daagse fly drive Marokko is de perfecte reis om met de trein de cultuur van Marokko te ontdekken. Je bezoekt de steden Tanger en Casablanca en je verblijft in karakteristieke Riads en stadshotels. Door de medina van Tanger gaat de reis verder naar speciale bestemmingen met als eindpunt Marrakech. Het goede treinnetwerk van Marokko zorgt ervoor dat je op een avontuurlijke manier het land kunt verkennen.

Bovendien is fly drive te boeken vanaf ..€. Daarnaast word je voorzien van vervoer vanaf het vliegveld, verblijf en de treintickets. Zo kun je zorgeloos genieten van deze fly drive.

Rondreis Marokko koningssteden huurauto

Bij de 8-daagse fly drive Marokko zie je de mooiste plekken van Marokko. Je overnacht in sfeervolle Riads in Fes, Meknes, Rabat en Marrakech. Waan je in de Marokkaanse cultuur en geniet van de pittoreske straatjes gedurende deze autorondreis Marokko. Je maakt een wandeling door de Medina en vervolgens bezoek je Romeinse ruïnes. Door de vrijheid van de huurauto kun je in een paar dagen de vier Koningssteden van Marokko bezoeken.

Deze fly drive Marokko reis is te boeken vanaf ..€. Je wordt voorzien van 7 overnachtingen met ontbijt in sfeervolle Riads, een huurauto voor 4 dagen, een stadstour in Fes met privé-gids en retour transfer van het vliegveld.

Rondreis Marrakech met nacht in de woestijn

Deze 7-daagse fly drive Marokko laat je in een paar dagen de rode koningsstad Marrakech zien. Hier wandel je over de zandduinen met je eigen kameel in de Sahara. Tijdens deze fly drive breng je een bezoek aan het meest beroemde kasteel van Marokko. De zandduinen hebben een 360 graden woestijnpanorama en is prachtig tijdens de zonsondergang. Het is een autorondreis met overnachtingen in sfeervolle Riads. Bij de overnachting in de woestijn slaap je in een nomadentent rondom het kampvuur.

Overigens is deze fly drive Marokko te boeken vanaf ..€. Dit is inclusief overnachtingen in sfeervolle Riads. Daarnaast verzorgen wij de retourvlucht en een nacht in de woestijn o.b.v. volpension met maaltijden, tussendoortjes en water inclusief kampvuur.

Rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari

Bij deze 8-daagse fly drive Marokko breng je een bezoek aan de Koningsstad Marrakech en het mooie zuiden van Marokko. Overnacht in karakteristieke Riads en ook slaap je meerdere nachten in de woestijn in je eigen nomadentent of buiten onder de sterren. Via het Atlasgebergte vertrek je met deze fly drive naar het oude kasteel en de stad Ouarzazate. Deze fly drive brengt je langs oases, zandvlaktes en nomadendorpjes. Ook fiets je door de koninklijke tuinen en langs de paleizen.

Deze fly drive Marokko reis is te boeken vanaf ..€. Ook dit is inclusief transfer en woestijnnacht met kamelenwandeling o.b.v. volpension zodat je zorgeloos kunt genieten van deze fly drive rondreis Zuid-Marokko.

Wil je ons iets vragen over onze Fly Drive Marokko reizen? Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist