Fietstocht door het binnenland van Tavira

Middelzware activiteit voor natuurtoeristen en fijnproevers

Explore Boat tour iconVerkennen: Tavira en de lokale markten

Hike Icon CoasteeringWandelen: fietsen

Intensity Icon CoasteeringIntensiteit: gemiddeld

bicycle-touring-pic1

Wat is een fietstocht en bezoek aan lokale markten?

Fietsen is een ideale activiteit en u de kans geeft om te bewegen terwijl u zich opnieuw verbindt met de natuur. Hier, omgeven door de natuur, zal uw geest ontspannen, uw ogen zullen genieten van het spectaculaire uitzicht en u zult vermaakt worden door het gezang van de vogels. Deze ervaring zal u losmaken van het dagelijkse leven en u laten kennismaken met rust en ontspanning.

Na het trainen van uw belangrijkste spiergroepen, zal deze tour u naar het volgende niveau brengen en zult u lokale markten bezoeken tussen Tavira en de omgeving. Hier zullen de mediterrane geuren u overspoelen en u verleiden tot gezondheid, door de geur van groenten, fruit, vis en nog veel meer.

Ontdek of fietsen en het bezoeken van lokale markten iets voor u zijn!

Fietsen is een middelzware sport, waarbij u al uw spieren gebruikt! Ben je sportief en ga je een uitdaging niet uit de weg? Ben je bereid om je eigen grenzen te verleggen en ben je klaar voor een echte adrenalinekick? Aan het einde van de tour bezoekt u lokale markten en heeft u de kans om Mediterraanse gerechten te kopen. Bent u geĂŻnteresseerd in eten en Iberische smaken? Dan zijn fietstochten en het bezoeken van lokale markten iets voor jou!

Ben je klaar voor de uitdaging?

Een unieke ervaring

Start deze 4 uur durende fietstocht in Tavira en geniet zowel van een fysieke activiteit als van een bezoek. Fietsen door de natuur en het bezoeken van enkele lokale markten tussen Tavira en de omgeving.Ontdek nieuwe groenten, fruit en typische vissen, waar de mediterrane geuren u meevoeren naar een gezonde levensstijl.En als u van vintage voorwerpen houdt, is deze tour iets voor u.

Wees een toerist, omringd door de lokale kooplieden.

Hoe gaat het in zijn werk

Start deze 4 uur durende fietstocht in Tavira en geniet zowel van een fysieke activiteit als van een bezoek.

Fietsen door de natuur en het bezoeken van enkele lokale markten tussen Tavira en de omgeving.

Ontdek nieuwe groenten, fruit en typische vissen, waar de mediterrane geuren u meevoeren naar een gezonde levensstijl.

En als u van vintage voorwerpen houdt, is deze tour iets voor u.

Wees een toerist, omringd door de lokale kooplieden.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 4 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Tavira

Prijs: €40 per Persoon

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Lokale gids
Toerfiets
Helm
Verzekering

Exclusief

Lunch
Transfer

De activiteit vindt plaats in Tavira

Tavira is een van de meest charmante bestemmingen binnen Portugal. Tavira ligt aan de rivier de Gilao en is een mix tussen het traditionele Portugese erfgoed en de diepgewortelde Moorse invloeden. De stad Tavira bestaat uit een harmonieuze combinatie van geplaveide straatjes, traditionele huizen, door families gerunde restaurants en decoratieve kerken. Het zuiden van Tavira omvat beschermde waterwegen en wadden van het Parque Natural da Ria Formosa die leiden naar de prachtige zandstranden van Ilha de Tavira. Tavira bestaat uit vele mooie stadjes zoals Olhao, Vila real de Santo Antonio en Cabanas, allemaal symbolen van ongerepte natuur, ontspanning en erfgoed.
De stranden, cultuur, natuur, keuken en het heerlijke weer maken van Tavira een prachtige bestemming voor alle soorten toeristen.

Sesimbra Beach

Overnachten in de buurt van Sesimbra

Meer van Sesimbra ontdekken? Aan de kust van Sesimbra bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Geniet van luxe en comfort met onze Paradores rondreizen

Ervaar Málaga en andere leuke plekken in Andalusië met onze treinrondreis

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Sesimbra

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Sesimbra! Maak je reis naar Sesimbra compleet met onderstaande activiteiten en bezoek het Arrábida natuurpark. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Jeep SafariStoere jeepsafari langs ruïnes en stranden van het Arrábida park

Boat Tour Boating and Snorkeling

Varen en snorkelen door het Arrábida park met een privé boot

Wine Tasting PortugalEen wandeling en proeverij in het natuurpark Arrábida

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk