Familiereizen Marokko

Een familiereis door Marokko is perfect als je met het gezin verschillende unieke activiteiten wilt ondernemen en het veelzijdige Marokko wil ontdekken. Bekijk nu onze familiereizen in Marokko.

Wat is een familiereis Marokko?

Een vakantie met het gezin is hét moment waarop de routine en afspraken van thuis niet aanwezig zijn en er tijd voor elkaar is. Voor de meeste ouders is dit het moment waarop ze het familiegevoel hebben door samen dezelfde activiteiten te ondernemen en de reis met elkaar te delen. De familiereizen Marokko zijn hier ideaal voor!

Onze familiereizen door Marokko zijn actief, waardoor het geen reizen zijn met alleen luieren op het strand. Door met elkaar in actie te zijn, wordt de vakantie een moment van samen genieten. Dit leidt tot memorabele ervaringen!

Onderstaand kun je onze familierondreizen vinden in verschillende regio’s en met verschillende thema’s en reisduur.

Naast onze familiereizen Marokko bieden we ook familierondreizen aan naar Andalusië en Portugal! Het is ook mogelijk om een reis op maat te laten maken, neem hiervoor contact op.

Actieve rondreis Zuid-Marokko

Bij deze 13-daagse actieve familiereis Marokko, bezoek je het zuidelijke gedeelte van Marokko. Je ontdekt per huurauto het authentieke en gastvrije Marokko, bovendien kom je hierbij in contact met de lokale bevolking. Deze familiereis is ideaal als je actieve activiteiten wilt ondernemen zoals, een kamelentocht in Erg Chegaga en surfen in Taghazout.

Deze familiereis Marokko is te boeken vanaf €825. Dit is inclusief overnachtingen in sfeervolle B&B gelegen in de natuur met ontbijt. Daarnaast verzorgen wij ook een all-risk verzekerde huurauto voor alle reisdagen. Ontdek het zuiden van Marokko tijdens deze familiereis en begeef je buiten de gebaande paden!

Vakantie Marokko met Atlasbergen en strand

Deze 7-daagse familiereis Marokko neemt je mee langs drie bijzondere plaatsen. Je ontdekt de bruisende Medina van Marrakech waarna je verder rijdt naar het Atlasgebergte. Je eindigt deze familiereis in de kustplaats Essaouira, waar je tot rust kan komen aan de brede stranden. Deze familiereis Marokko is ideaal wanneer je stad, strand en natuur wilt combineren.

Deze familiereis Marokko is te boeken vanaf €379. Dit is inclusief overnachtingen met ontbijt in twee verschillende Riads en een berghotel in het Atlasgebergte. Daarnaast verzorgen wij ook een wandeling met gids in het Atlasgebergte en een huurauto voor 5 dagen. Ontdek het veelzijdige Marokko tijdens deze familiereis!

Rondreis Marrakech met nacht in de woestijn

Tijdens deze 7-daagse familiereis Marokko bezoek je eerst Koningsstad Marrakech waarna je doorrijdt naar de woestijn. Onderweg naar de woestijn kom je onder andere langs de Kasbah van Ait Ben Haddou en de Draa Vallei oase. Wat deze familiereis Marokko zo uniek maakt, is de quality time die je zal hebben met elkaar. Maak een kamelenwandeling en sluit de dag samen af bij het bij het kampvuur. Voordat je de nacht door brengt in de woestijn.

Deze familiereis Marokko is te boeken vanaf €445. Dit is inclusief overnachtingen in karakteristieke Riads en sfeervolle hotels en een huurauto voor 5 dagen, daarnaast verzorgen wij ook een kamelenwandeling met overnachting in de woestijn o.b.v. volpension. Ontdek hoe het is om een nacht in de woestijn onder de sterrenhemel te slapen!

Water

Reis op maat voor families

Het is naast het boeken van een van bovenstaande familierondreizen ook mogelijk om een reis naar wens te laten maken. Kun je geen keuze maken tussen de verschillende reizen? Geen probleem, naast maatwerk reizen is het ook mogelijk om bestaande reizen te combineren.

Wij specialiseren ons in flexibele rondreizen en je kunt je reis tot in de details naar wens laten maken.

Wil je ons iets vragen over onze familierondreizen. Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist