Actieve VAKANTIE FAMILIERONDREIZEN

Onze bestemmingen zijn verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige stranden spreken tot de verbeelding!

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg voor jong en oud? We organiseren het graag voor jullie.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat. Vaak blijf je wat langer op een plek en doe je activiteiten voor het hele gezin. Wil je met het gezin iets anders dan een standaard zon, zee, strandvakantie? Laat ons jullie reiswensen weten, dan maken we graag een passend reisvoorstel.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

Actieve familierondreizen Portugal

Bij de meeste families staat Portugal bekend om de zonovergoten stranden van de Algarve, zuid Portugal. De meer dan duizend kilometer lange kustlijn geeft de mogelijkheid om in plaats van een (zomer)vakantie aan het strand vanuit één plek, een rondreis te kiezen als alternatief waarbij je meer ziet en ervaart.

Wij zijn rondreis specialist en hebben door de jaren heen veel families geholpen met het samenstellen van hun rondreis door Portugal. We hebben de drie meest populaire routes op een rijtje gezet. Een reis in Noord-, Midden-, en Zuid Portugal.

Onderweg zijn er mogelijkheden voor canyoning, surfen, zwemmen, mountainbiken, kayakken, bodyboarden en tal van sportieve activiteiten. Maar gebruik ook onze tips van leuke restaurantjes, mooie dorpjes en handige tips voor culturele uitstapjes.

Alles is mogelijk. Kiezen tussen appartementen of B&B of hotels, een reis langer of korter maken en vliegen op de dag dat iedereen vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Actieve familierondreizen Marokko

Marrakech is tegenwoordig een welbekende stedentrip die zich meet met de Europese steden. Op minder dan vier uur vliegen ligt deze exotische bestemming en bevindt je je ook meteen in Afrika.

Een rondreis door Marokko, al is het maar een combinatie van Marrakech, de Atlas bergen en het strand, is een hele belevenis en een onuitwisbare ervaring voor iedereen.

Het sprookje van duizend-en-éen-nacht, Aladdin, Ali Baba en de 40 rovers, je vindt ze allemaal in Marokko terug. Je overnacht in sfeervolle sprookjesachtige Riad´s, oude herenhuizen, je maakt een kamelenwandeling in de woestijn en slaapt in nomadententen onder de sterrenhemel en dineert bij het kampvuur.

Unieke ervaringen die je in Europa niet zomaar meemaakt en een wereldverbreding voor menig kind. We adviseren je als Marokko specialist welke reizen voor kleine, middelgrote en mogelijk al volwassen kinderen geschikt zijn.

Reizen naar Marokko is het gehele jaar mogelijk, waarbij de krokus-, mei-, herfst-, en kerstvakantie het beste zijn qua weer.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken en vliegen op de dag dat iedereen vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Actieve familierondreizen Andalusië

Andalusië staat als zuidelijke regio van Spanje vaak bekend om óf de Costa del Sol óf de culturele parels zoals het Alhambra en de Mezquita en Sevilla.

Zijn jullie op zoek naar een reis naar Andalusië die geschikt is met kleine of middelgrote kinderen? Dan kan dat een actieve en sportieve reis zijn boordevol activiteiten, maar kan dit ook een combinatiereis zijn van strand en leuke kleine dorpjes en af en toe een museum.

Wij zijn rondreis specialist en bieden voor familie´s rondreizen aan die een ideale mix hebben tussen wensen voor strand en zwembad én wat cultuur opdoen. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze familie rondreizen door Andalusïë.

Onze top routes zijn de 8-daagse reis in West-Andalusië, de 12-daagse natuurrondreis met de Sierra Nevada en onze 12-daagse hoogtepunten rondreis.

Alles is mogelijk. Kiezen tussen appartementen of B&B of hotels, een reis langer of korter maken en vliegen op de dag dat iedereen vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Meer weten over onze familie reizen?

Wij helpen je graag!

Meer weten over onze familie reizen?
Wij helpen je graag!