Ezel boerderij ochtend

Laag-intensieve activiteit voor natuurtoeristen

ezel, duurzaamheid

Explore Boat tour iconExplore: Bezoeken

Hike Icon CoasteeringHike: Bezoeken, paardrijden

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit:Lage intensiteit

pexels-cottonbro-4918102

Wat is een ezelboerderij?

Een bezoek aan een dierenboerderij is een ideale activiteit voor mensen die willen ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. U maakt kennis met de dagelijkse landbouwwerkzaamheden en de lokale manier van leven.

Het is een geweldige ervaring voor iedereen die van dieren houdt, maar vooral voor kinderen die nieuwsgierig zijn en dicht bij dieren willen zijn. Verder is het ontmoeten van en praten met boeren geweldig en de activiteit zelf is geweldig om een band op te bouwen, niet alleen met de dieren, maar ook als een manier om quality time door te brengen met je geliefden.

Ezels zijn makkelijk in de omgang, vredeshandhavers en prachtige metgezellen voor mensen van alle leeftijden. Als dieren hebben ze een geweldig temperament en ze worden vaak gebruikt voor therapieprogramma’s.

Ezels zullen de ideale metgezellen zijn voor dit avontuur, dat ons langs bekende paden door Vale das Amoreiras zal leiden.

We lopen door een vallei met dichte vegetatie.

Een mooie kennismaking met lokale soorten, waaronder rotsroos, kurkeiken, heide, rozemarijn, die ons zullen vergezellen met hun onmiskenbare aroma’s.

Ontdek hier of boerderijbezoek bij jou past!

Een bezoek aan een ezelboerderij is een ontspannende en leuke activiteit tegelijk. Bent u geïnteresseerd in tijd doorbrengen in de natuur? Bent u geïnteresseerd in het omringen met dieren, vooral ezels?
Ontdek of deze tour iets voor u is.
Ben je klaar voor de uitdaging? Boek deze activiteit dan hier!

ezel, boederij

Een unieke ervaring

Tijdens deze activiteit krijgt u de kans om heel dicht met de ezels te werken. Na het ontbijt kunt u helpen met het voeren van de ezels en daarna met het borstelen en verzorgen van de ezels. Omdat ezels sociale dieren zijn, zul je merken dat de andere ezels in de rij gaan staan om geborsteld te worden en omdat het voor hen voelt als een massage, zul je snel hun vertrouwen leren.

Hoe gaat het in zijn werk

De activiteit duurt ongeveer een uur en omvat een gids, het zien van de ezels, kennismaken met hen en genieten van een lokale snack. Deze activiteit is zowel ontspannend als vredig, aangezien u omringd bent door de natuur. U kunt dit uur doorbrengen met uw familie en de dieren, waarbij u zowel een moment van ontspanning als een moment van binding heeft.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 1 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Alijezur

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Een gids

Het zien van de ezels

Inleiding tot de ezels en een lokale snack

Exclusief

De activiteit vindt plaats in Aljezur

Aljezur is een kleine marktstad in Portugal, met witgekalkte huizen en geplaveide straten. De stad ligt in de Algarve, dus naast geweldige zandstranden en natuurlandschap. Bovendien heeft de stad een charmante landelijke architectuur, een kasteel op de top van de heuvels en spectaculaire, unieke oude kerken. U kunt een bezoek brengen aan de overblijfselen van het Moorse kasteel, ''Castelo de Aljezur'' dat dateert uit de 10e eeuw en het uitzicht vanaf hier is het beste in de regio. Ondanks het feit dat het een klein stadje is, zijn er hier verschillende musea. De kerk van Bordeira bevindt zich hier en de architectuur is zeer eenvoudig in barokstijl.

De kust van Aljezur is uniek, biedt spectaculaire uitzichten en blijft onaangetast door het toerisme, zodat de stranden rustig en ongerept zijn. Bovendien biedt het Parque da Floresta een golfbaan voor liefhebbers van buitensporten.

Sesimbra Beach

Aljezur, Algarve

Overnachten in de buurt van Aljezur

Meer van Aljezur ontdekken? Aan de kust van Aljezur bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

hotelkamer Aljezur

Ontdek de mooiste natuurgebieden tussen Porto en Lissabon

Pousada in Evora

Geniet van luxe en comfort bij onze Pousada rondreizen

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Aljezur

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Aljezur! Maak je reis naar Aljezur compleet met onderstaande activiteiten en bezoek het Arrábida natuurpark. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Verzorg de ezels en leer alles over hun verzorging

Fiets door de stad Evora en geniet van alle bezienswaardigheden

Geniet van de smaak van de Portugese keuken tijdens een food festival

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk