Ervaringen van eerdere reizigers

Op deze pagina kun je quotes, ervaringen, foto's en video's vinden van eerdere reizigers.

”Wij hadden Barrio Life gevraagd om een 14-daagse reis te organiseren, waarbij wij inzicht zouden krijgen hoe Portugezen denken, eten, wonen, en werken. Het was verbazend hoe Barrio Life daarin is geslaagd!. Alle activiteiten (workshops, rondleidingen e.d.) waren gericht op lokaal, ecologisch, duurzaam. Het viel op hoe enthousiast de betrokkenen (gidsen, rondleiders) waren met deze formule.”

”Met gezin in auto één week rondgereisd door Marokko (Fez, Midelt, Merzouga, Todra gorge, Azrou, Fez). Super reis gehad. Vooraf goed advies gehad over de route. Hele mooie plekjes gezien. Attente gids met veel kennis in medina van Fez. Steeds sfeervolle en kleinschalige overnachtingen; precies zoals wij het leuk vinden. Met als hoogtepunt overnachting in de woestijn. Veel dank, wij zijn positief verrast door Marokko en door Barrio-life!”

”Voor het eerst via een reisbureau een individuele rondreis geboekt. We kozen een voorgestelde reis en paste hem nog aan onze wensen aan. Alles was mogelijk. Barrio Life boekte al onze accommodaties, welke werkelijk schitterend waren! Op vakantie reageerde ze snel op de mail. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar. Voordat we vertrokken kregen we via de mail alle vouchers van de huurauto, accommodaties en kregen we de reisbescheiden met de planning, aanvullende informatie en tipt toegestuurd.”

”Een 5-daagse Sahara trekking; wat een geweldige ervaring! De Sahara woestijn is verbluffend mooi en nooit saai. Met 2 gidsen (Ali & Ali) en 3 dromedarissen hebben we gelopen door een afwisselend landschap.
Er werd heerlijk voor ons gekookt en de verzorging tijdens deze dagen was buitengewoon goed. Wat een vriendelijke mensen! De hele reis was door Barrio Life prima geregeld: transfers, riads, hotels e.d. Top!”

Wil je meer lezen over de ervaringen van onze reizigers? Bekijk dan onze reisverhalen pagina en lees uitgebreide verhalen van reizigers die je voor gingen!

Zou je in contact willen komen met onze reizigers? Dat kan! Laat het ons weten, dan kunnen wij je in contact brengen met onder anderen stellen en familie’s die bij ons een reis gemaakt hebben.

Afspraak maken?
We kunnen een bel-afspraak maken of we kunnen bij je langskomen!

Op ons Youtube kanaal kun je video’s vinden waarin onze reizigers vertellen over hun ervaringen. Daarnaast hebben we video’s waarin onze reizen te zien zijn en waarin we uitleg geven over bijvoorbeeld het omdoen van een tulband. Klik hier om naar ons Youtube kanaal te gaan en de video’s te bekijken.

Foto's van onze reizigers

Bekijk hieronder de foto's die eerdere reizigers met ons hebben gedeeld na afloop van hun reis.

Op Reisorakel kunnen reizigers een review achterlaten over hun ervaring met Barrio Life. Gemiddeld krijgen wij het cijfer 8,5 van onze reizigers. Hier zijn wij trots op! Klik hier om de reviews over ons op Reisorakel te lezen.

Ook op Rondreis.nl kunnen onze reizigers hun mening achterlaten. Op dit platform zijn wij nieuw en hebben wij als gemiddeld cijfer een 8,8. Klik hier om op Rondreis.nl de reviews over ons te lezen.

Op Trustpilot zijn wij ook nieuw en hebben reizigers ons beoordeeld met 3,8 punten uit de 5. Lees hier meer over de ervaringen met ons op Trustpilot.