Disclaimer

Barrio Life stelt de inhoud van haar website en overige uitingen uiterst zorgvuldig samen. Het is echter mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet (meer) correct is.

Barrio Life biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Barrio Life website. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de Barrio Life website en overige uitingen.

De gegevens op onze website en van onze andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van redenen door Barrio Life worden gewijzigd. We raden je dan ook aan om op de website van Barrio Life te kijken voor de meest actuele informatie en prijzen voordat je een boekingsaanvraag plaatst.

Om je van extra informatie te voorzien, worden op de Barrio Life website verwijzingen gemaakt naar andere websites, die niet eigendom zijn van Barrio Life. Barrio Life is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het afgaan op de inhoud van dergelijke websites.