Culinaire kookworkshop in Córdoba

Chorizo worst

Culinaire chorizo workshop met Ingmár & Teresa in Córdoba

De activiteit
Op het platteland van Cañado Navarro, in de omgeving van Córdoba, bevindt zich een traditioneel Spaans onderkomen met een prachtige ligging. Terwijl je geniet van uitzicht over Malaga, kun je wandelen door de wijngaarden en genieten van het gefluit van vogels. Bovendien zijn er ook vele fruitbomen. Het hele jaar door verwelkomen de enthousiaste Ingmár en Teresa, je op deze mooie locatie om je kennis te laten maken met hun ambacht; de typisch Spaanse chorizo worst maken zoals het door hun voorvaders werd gedaan!

De activiteit zal met name plaatsvinden in de keuken. Vanaf het begin tot het einde zal je in circa 3 uur veel leren over dit proces, waarbij een kennismaking met de rust van het leven op het Spaanse platteland niet zal ontbreken! Heb je een voorkeur voor mildere temperaturen? Kies dan voor het voorjaar of het najaar. In de zomer is het de perfecte tijd voor de heerlijke wijnen die afkomstig zijn uit deze regio.

Wie zijn je gidsen?
Teresa en Ingmar zijn twee vriendelijke en gedreven vrouwen die met plezier hun culturele gebruiken met je willen delen. Al 22 jaar lang zetten zij zich in en blikken zij liefdevol terug op de dagen waar vele mensen zich kennis hebben laten maken met deze smakelijke ambacht. Het is en blijft fantastisch om te horen dat zij de beste gidsen waren die bezoekers ooit hebben gehad! Naast deze culinaire activiteit zijn Teresa en Ingmar graag met hun familie. Ook besteden ze hun vrije tijd aan lezen en Zumba. En natuurlijk het ontdekken van nieuwe, heerlijke recepten in de traditionele Spaanse keuken!