Sportieve coasteering ervaring bij de kust van Sesimbra

Uitdagende activiteit voor sportieve reizigers langs de kunst

Coasteering Sesimbra

Explore Boot tour icoonExplore: Uitdagende sport over het water

Hike Icoon CoasteeringHike: Klimmen, klauteren, wandelen, springen en zwemmen

Intensiviteit Icoon CoasteeringIntensiviteit: Zeer intensieve sport, geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Coastering Sportieve Activiteit

Wat is coasteering?

Coasteering is een nieuwe, avontuurlijke sport. Het is een volledig op adrenaline gericht, waarbij je een parcous gaat afleggen langs een rotsachtige kustlijn. Je gebruikt bij deze sport je hele lichaam, want je gaat klimmen, klauteren, zwemmen, springen én glijden! Alles is mogelijk! Deze nieuwe sport is vergelijkbaar met canyoning, maar speelt zich af aan de kustlijn in plaats van in de bergen.

Coasteering is een fysieke, zware activiteit en is daarom niet geschikt voor mensen met hartklachten of kinderen onder de 12 jaar.

Ontdek hier of Coasteering bij jou past!

Coasteering is een uitdagende sport, waarbij je al je spieren gebruikt! Ben jij sportief en ga je een uitdaging niet uit de weg? Ben je bereid je eigen grenzen te verleggen en ben je toe aan een échte kick van adrenaline? Dan is coasteering iets voor jou!

Durf je de uitdaging aan? Boek dan hier deze activiteit!

 

Coasteering Boot Activiteit

Een unieke ervaring

Tijdens de vier uur durende tocht stap je aan boort van de boot en ga je onder begeleiding van een professionele gids het rotsachtige gebied van de Sesimbra ontdekken. De ultieme ervaring om jou grenzen te verleggen! Het is een zeer actieve sportiviteit geschikt voor reizigers die liefhebbers zijn van extreme sporten en de natuur.

Hoe gaat het in zijn werk

De tocht duurdt 4 uur. Iedereen verzamelt zich aan de kust om vervolgens op de boot te stappen. Tijdens de boottocht ontvang je een veilige uitrusting waarmee je de rotsachtige gebieden kan beklimmen. Deze uitrusting bestaat uit een helm, een wetsuit en een drijfvest. De gids begeleid je door het gebied en zal je helpen waar nodig.

Jump Coasteering

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 4 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Porto de Abrigo de Sesimbra

Prijs: €59 per Persoon

Coasteering Sesimbra Jumping

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Boot
Verzekering
Kapitein
Instructeur
Benodigdheden

Exclusief

Lunch
Transfer
Zwemkleding
Zonnebrand
Handdoek

De activiteit vindt plaats in Sesimbra

Sesimbra is een vissersstadje in het Portugese Setúbal. Het heeft een beschutte baai, gesticht op de heuveltop en een Moors kasteel van de eerste koning van Portugal, D. Alfonso Henriques (1165). De rijkdommen uit de visserij zorgden ervoor dat Sesimbra uitgroeide tot een van de belangrijkste visserijhavens van de regio. Tegenwoordig wordt de zee ook gebruikt voor vele watersporten en is het een zeer geliefde zomerbadplaats.

Sesimbra Beach

Sesimbra, Setúbal

 

Sesimbra Portugal Maps

Overnachten in de buurt van Sesimbra

Meer van Sesimbra ontdekken? Aan de kust van Sesimbra bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Geniet van luxe en comfort met onze Paradores rondreizen

 

Ervaar Málaga en andere leuke plekken in Andalusië met onze treinrondreis

 

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

 

Onze andere activiteiten in de regio Sesimbra

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Sesimbra! Maak je reis naar Sesimbra compleet met onderstaande activiteiten en bezoek het Arrábida natuurpark. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Jeep SafariStoere jeepsafari langs ruïnes en stranden van het Arrábida park

 

Boat Tour Varen en Snorkelen

Varen en snorkelen door het Arrábida park met een privé boot

 

Wine Tasting PortugalEen wandeling en proeverij in het natuurpark Arrábida

 

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

 

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk