Begeleide dagtocht naar Citania de Britaneiros en Bom Jesus do Monte en omgeving van Braga en Guimareas

Laagintensieve activiteit voor cultuur-erfgoed- en openluchttoeristen

Uitzicht vanop een berg over Braga stad.

Explore Boat tour iconExplore: Wandeltocht

Hike Icon CoasteeringHike: Wandelen, bezoeken, leren

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit: Lage intensiteit

best-day-trips-from-porto-portugal-braga-i-love
guim

Wat is een gecombineerde stedentrip?

Een stadswandeling is een geweldige activiteit voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke kwaliteiten. Tijdens een stadswandeling heb je de mogelijkheid om alles te leren over de monumenten, de gebouwen en de geschiedenis van de stad. Verder is het een manier om actief bezig te zijn, zonder dat je een intensieve activiteit hoeft te doen. Ook leert u de stad kennen en ontmoet u de lokale bevolking. Mensen die gepassioneerd zijn door cultuur en erfgoed zullen vooral genieten van een stedentrip, maar deze activiteit is ook geschikt voor openluchttoeristen.

Braga is een levendige stad en een van de oudste van het land, met veel geschiedenis, maar ook veel jeugd. De stad werd 2000 jaar geleden gebouwd en was een van de belangrijkste Romeinse wegen op het Iberisch schiereiland en later passeerde een van de Caminos de Santiago hier.

De kathedraal in het centrum van de stad is echt bijzonder, want het is de oudste van het land en hij werd in de 12e eeuw gebouwd door de ouders van de eerste koning van Portugal. Braga heeft nog meer juweeltjes voor de gretige toeristen die deze unieke stad willen zien. De stad heeft het Biscainhos museum, gehuisvest in een barok paleis, een mijlpaal periode in de geschiedenis van de stad. Verder moet iedereen die Braga bezoekt het heiligdom van Bom Jesus zien, een icoon van de stad met een monumentale trap en een panoramisch uitzicht over de stad en twee andere kerken in de buurt: Het klooster Sao Martinho de Tibaes en de kapel S. Frutuoso de Montelios.

Guimareas is een andere toegangspoort tot het historische verleden van het land, aangezien het de geboorteplaats is van de eerste koning van Portugal, Afonso Henriques. Verder werd binnen de muren van deze stad Portugal zelf geboren en werd de plaats geclassificeerd als werelderfgoed op basis van de originaliteit en authenticiteit waarmee Guimareas werd gerestaureerd. De stad is overspoeld met erfgoed, vastgelegd in de iconische veranda’s, granieten balkons, herenhuizen en smalle straatjes. Guimareas is het perfecte decor voor een middeleeuwse fantasie, met een oud klooster genaamd Santa Clara, de Pacos Muncipais -het stadhuis, vol met kantelen, het paleis van de hertogen van Braganca en nog zo veel meer.

Ontdek of deze tour iets voor u is!

Wil je de steden Braga en Guimares leren kennen tijdens een wandeltocht? Bent u geïnteresseerd om een inzicht te krijgen in de cultuur en het erfgoed van Portugal? Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan de hoogtepunten van de twee steden, zoals de kathedraal van Braga, het heiligdom van Bom Jesus, de Citânia de Briteiros en nog veel meer?

Ben je klaar voor de uitdaging? Boek dan hier deze activiteit!

Een unieke ervaring

Deze tweestedentocht begint in de ochtend en voert u door het historische centrum van Guimaraes, langs de meest emblematische monumenten. In de namiddag wandelt u door Braga en ziet u de hoogtepunten van de stad.

Hoe gaat het in zijn werk

Kom en deel met ons een dag vol authentieke ervaringen vol geschiedenis en traditie in Guimarães, de wieg van Portugal en in Braga, Best EuropeanDestination 2021. We ontdekken muren van middeleeuwse kastelen en oude kerken van Romaans tot barok en een indrukwekkende middeleeuwse collectie in het interieur van Paço van de Hertogen van Bragança, aan de wieg van de stad: Guimarães. We zullen proeven van de typische gebakjes, de regionale producten en de typische noordelijke maaltijden, in de straten van de historische centra van Guimarães en Braga, de oudste stad van Portugal, waar monumenten in elke hoek opduiken, van de kathedraal tot de heiligdommen van Bom Jesus en Sameiro. Bezoek aan Citânia de Briteiros. De citânia de Briteiros is een archeologische site uit de ijzertijd, gelegen op de top van de heuvel São Romão, in de parochie Salvador de Briteiros, in de gemeente Guimarães.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 8 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Braga en Guimaraes

Prijs: €40 per Persoon

braga barrio life

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Ophalen en wegbrengen bij de accommodatie

Prive vervoer

Bezoek aan het kasteel van Guimarães en de kerk van S. Miguel do Castelo

Entree bij het paleis van de hertogen van Bragança

Begeleid bezoek aan het paleis van de hertogen van Bragança

Proeverij van traditioneel gebak

Bezoek aan Citânia de Briteiros

Prive-wandeling in het historische centrum van Guimarães

Begeleid bezoek aan het Heiligdom van Nossa Senhora do Sameiro

Begeleid bezoek aan het heiligdom van Bom Jesus do Monte Beklimming/afdaling met de kabelbaan van Bom Jesus do Monte

Prive-wandeling in het historische centrum van Braga

Begeleid bezoek aan de kathedraal van Braga

“Chill & Wijn” moment

Verzekering en vergoedingen

Exclusief


De activiteit vindt plaats in Porto

De regio Porto heeft als grootste trekpleister de stad Porto. Deze tweede stad van Portugal biedt een gastronomische, bruisende en pittoreske bezoekerservaring. De Douro rivier die door de stad stroomt en de verschillende monumenten die er te bezoeken zijn, maken het verblijf anders dan in Lissabon en Coimbra.

Port en wijn proeven aan de rivierkade is een must bij een bezoek aan Porto. Porto is geschikt voor iedereen, waarbij families met kleine kinderen mogelijk wat last ondervinden van de hoogteverschillen.

Porto, Portugal

porto map

Overnachten in de buurt van Porto

Meer van Porto ontdekken? Aan de kust van Porto bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Pousada porto

Geniet van luxe en comfort bij onze Pandores rondreizen

Ervaar Porto en andere leuke plekken samen met de hele familie

Hotelkamer in Porto

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Porto

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Porto! Maak je reis naar Porto compleet met onderstaande activiteiten. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

port wine in portoGa mee op een smakelijke food tour en proef alle smaken die Porto te bieden heeft

Geniet van een authentiek glas van de beroemde Porto wijn

E-bike tour of the city of PortoGa mee op een e-bike tour en zie de hoogtepunten van Porto

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk