Bijzondere activiteiten in de woestijn

Woestijn in Marokko.

Staat er een bezoek aan de woestijn op de planning? Dan zit er hoe dan ook bijzondere activiteiten tussen die je kunt doen in de woestijn. Van romantisch dineren op de glooiende zandduinen met een adembenemende zonsondergang, je eigen brood bakken met zand tot de woestijn ontdekken per kameel of buggy. Ongeacht de samenstelling van je reisgezelschap kunnen deze activiteiten worden gedaan! Lees verder om meer over deze activiteiten te weten te komen.

 

Brood workshop

Ontdek de betekenis van brood in Marokko, een onmisbaar element bij elke maaltijd. Ben je op zoek naar iets typisch van vroeger? De nomadische stam heeft slimme methoden ontwikkeld om brood te bakken in het woestijnzand. Deze activiteit is een zeldzame kans om een bijna vergeten ambacht te ontdekken. Mis niet de gelegenheid om de magie van brood maken in de woestijn te beleven!

 

 

Quadtour woestijn

Uitdaging op wielen

Hou jij van wat uitdagends? Stap in de buggy of op een quad met je medereiziger en ontdek de zandduinen op hoge snelheid. Voel de adrenaline terwijl je door de woestijn raast, elke bocht en helling wordt een nieuw avontuur onder de brandende zon. De woestijn wordt jouw speeltuin, waar de ruige schoonheid een podium wordt voor een onvergetelijk offroad-avontuur.

 

 

Avontuurlijk door de woestijn

Kies je voor de middenweg, dan is sandboarden of een kamelenrit meer de manier die past bij jou, of het nu de vreugde is van het sandboarden of de rust van een betoverende kamelenrit. Glijd naar beneden over de gouden zandduinen met je sandboard, voel de bries door je haren terwijl de zon je gezicht opwarmt. Of maak een kalme reis op de rug van een kameel, de koning van de woestijn en laat je versteld staan door dit avontuur.

En het beste van alles? Deze twee bijzondere activiteiten in de woestijn zitten beide bij de prijs inbegrepen als je een reis naar de woestijn boekt bij ons. En om het af te maken geniet je van een diner bij de accommodatie die als kers op de taart ook inclusief de prijs is! 

 

Romantisch dineren

Om bijzonder uit te pakken is een romantisch diner bij zonsondergang op een afgelegen duin de perfecte optie om je partner te verrassen. Midden op een van de betoverende zandduinen genieten jullie van smaakvolle Marokkaanse gerechten onder de warme tinten van de zonsondergang. Een prachtig moment, versterkt door kaarslicht en zachte muziek, onder de schitterende sterrenhemel van de woestijn.