Bijzondere activiteiten in de Saharawoestijn + 1 extra speciale tip

nomaden woestijn

Een unieke activiteit in de Saharawoestijn ontdekken? Van de stilte en rust met yoga tot een bloedstollende race met een quadtour midden in de woestijn. We hebben bijzondere activiteiten in de Saharawoestijn voor je op een rijtje gezet + 1 extra speciale tip!

 

1. Yoga in de stilte van de woestijnYoga saharawoestijn

Het licht, het contrast van landschappen en kleuren, een oase van rust waar de tijd lijkt te stoppen. Het beoefenen van yoga midden in de Saharawoestijn is een onvergetelijke ervaring. Een perfecte locatie die stilte en vrede met zich meebrengt, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met onze innerlijke wereld.

 

 

 

 

Quadtour woestijn2. Met een quad door de woestijn racen

Op zoek naar een grote kick? Beleef de schitterende woestijn van Marokko op een unieke manier: met een quadtour. Tijdens de tour laat je de drukte van de stad achter je en ga je op avontuur in de woestijn. Scheur over de woestijnduinen en geniet van het prachtige uitzicht met de mooie rode zandduinen.

 

 

 

3. Sandboarden in de woestijnSandboarden woestijn

Met een sandboard de duin afglijden midden in de Saharawoestijn? Een sportieve ervaring om de Saharawoestijn beter te leren kennen. Durf de uitdaging aan en heb plezier tijdens dit fantastische avontuur!

 

 

 

 

kamelentocht

4. Kamelentocht

Een bijzondere activiteit in de Saharawoestijn: een kamelentocht. Geniet rustig van de prachtige rode zandvallei en grillige rotswanden van zandsteen, terwijl je hoog op de rug van een kameel zit. Je kijkt je ogen uit tijdens deze tocht.

 

 

 

 

5. Luchtballonvaartluchtballonvaart

Vlieg over de uitgestrekte woestijnvlaktes tijdens een luchtballonvaart. Geniet van alle rust en stilte, terwijl je over de uitlopers van het Atlasgebergte zweeft en het ongerepte landschap aan je voorbij ziet trekken. Na een uur in de lucht, beland je met je voeten weer op de aardbodem. Je ontvangt na de rit een vliegbrevet, een perfect aandenken om mee naar huis te nemen.

 

nomaden lunch6. Extra speciale tip: lunchen bij de Nomaden

Vind je het leuk om met andere culturen in aanraking te komen? Een extra speciale tip! Lunchen bij de nomaden. Tijdens deze ontmoeting leer je de cultuur van de nomaden beter kennen. Onder het genot van een heerlijke traditionele lunch.

 

 

 

 

Zin gekregen om een van deze bijzondere activiteiten in de Saharawoestijn te gaan doen? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.