Bierproeven in Portugal – 4 x bijzonder gebrouwen

Een koud biertje op z’n tijd kan zorgen voor ontspanning. Maar welke soorten zijn er eigenlijk allemaal in Portugal, hoe wordt het bier hier gebrouwen en het allerbelangrijkste: welke vind je het lekkerst? Lees verder en ontdek het allemaal tijdens deze 4 bierproeverijen in Portugal! 

 

 

1 Bierproeven in Lissabon (Praca do Rossio)

Tijdens deze bierproeverij in de levendige stad Lissabon kan je genieten van een biertje tijdens het bezoek aan twee klassieke BrewPubs. Er zullen maar liefst 5 verschillende brouw stijlen voorgeschoteld worden waar je van kan proeven. Neem een slok terwijl er wordt uitgelegd hoe het productieproces in elkaar steekt door een lokale gids. De bierproeverij vind plaats in Praca do Rossio.

 

 

 

 

 2 Bier ervaring in Porto

Deze activiteit brengt je dichterbij de cultuur van Porto onder het genot van een ijskoud biertje. Het begint allemaal bij een lokale brouwerij waar je het productieproces zelf mag bijwonen! Daarbij legt de eigenaar alles uit, van begin tot eind. Achterhaal de geheimen van de speciaalbiertjes om er vervolgens van te proeven. Onderweg naar de tweede brouwerij krijg je de kans om wat meer van de stad te zien. Drink direct uit de vergister en leer meer over de ingrediënten van het bier.

 

 

 

3 Zelf bier tappen: Dois Corvos

Dois Corvos, een onafhankelijk familiebrouwerij in Lissabon waar onderscheidende, ambachtelijke biertjes worden geproduceerd. Neem een kijkje naar het productieproces van de verschillende speciaalbiertjes. Het unieke aan dezebrouwerij is dat je het zelf mag proberen, dus tap snel je eigen biertje!

 

 

 

 

 

4 Bierproeverij in Porto 

Tijdens deze bierproeverij kom je langs verschillende bestemmingen. Van lokale bierwinkels tot aan bekende brewpubs. Ontdek verschillende soorten bier en kijk welke hapjes hierbij passen. Er wordt hierbij ook uitleg gegeven over de verschillende soorten bier die er worden geschonken. Achterhaal de perfecte combinatie tussen het Portugese eten en het bier. Leer de lokale geheimen en wordt een echte bierkenner!