Les in surfen langs de kust

Gemiddeld activiteit voor sportieve reizigers langs de kunst

Explore Boat tour iconExplore: watersport, zwemmen, surfen, zonnen

Hike Icon CoasteeringHike: surfen

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit: Middelmatige intensiteit

pexels-khairul-leon-695779

Wat is surfen?

Surfen is een sport waarbij men op golven rijdt in een rechtopstaande of buikligging. Het kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie. De activiteit bestaat erin de golf van de oceaan, zee of rivier te vangen en over het wateroppervlak te glijden tot de golf breekt. Het doel van surfen is om op het ongebroken deel van de golf te rijden en vooruitgang te boeken met behulp van de surfplank. Surfen is een recreatieve fysieke activiteit, maar het kan ook een wedstrijdsport of een levensstijl zijn. Deze sport heeft vele andere boardsporten doen ontstaan.

Ontdek hier of surfen bij jou past!

Surfen is een activiteit die sport combineert met recreatie, ideaal voor outdoor natuurtoeristen. Ben je geïnteresseerd in een recreatieve buitenactiviteit? Ben je geïnteresseerd in watersport? Ben je geïnteresseerd om de eerste stappen te zetten om te leren surfen?

Ontdek of deze tour iets voor jou is.

Durf je de uitdaging aan? Boek dan hier deze activiteit!

Een unieke ervaring

Tijdens deze activiteit krijg je de kans om niet alleen te genieten van het warme water, maar ook om de basis van het surfen te leren. De instructeur zal je bij elke stap begeleiden en ervoor zorgen dat je alles begrijpt.

Costa Vicentina Algarve is een ongerept paradijs aan de westkust van de Algarve. Gelegen in de buurt van Lagos, het gebied is beschermd natuurpark gevuld met vrede en rust. Het gebied bezit heuvels, kliffen, brede stranden, een rijke fauna en flora die verschilt op basis van de nabijheid van de oceaan en nog veel meer. Er zijn hier meer dan 750 soorten flora waarvan er 12 uniek zijn in de wereld. De stranden in Costa Vicentina Algarve zijn spectaculair en bieden een geweldige gelegenheid om te ontspannen, te zwemmen, het uitzicht te bewonderen en naar de vogelgeluiden te luisteren. De ononderbroken rollende golven zijn perfect om te surfen en de zonsondergangen hier zijn adembenemend.

Hoe gaat het in zijn werk

De activiteit duurt ongeveer 2 uur en een half en de hoog gekwalificeerde en gecertificeerde surf leraren zullen je laten zien hoe je moet surfen, stap voor stap, en in een veilige leer omgeving. Bovendien zijn de lessen ontworpen voor alle niveaus van surfers en voor alle fysieke condities. De leraren zullen hun best doen om individueel je vaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt in de golven en verliefd wordt op het surfen.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 2 uur 30 mins durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Alejur

Prijs: €46,75 per Persoon

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Surfplank
4/3 mm wetsuit
Ongevallenverzekering tijdens de surfles

 

Exclusief

Water
Zwemkleding

De activiteit vindt plaats in Costa Vicentina

De Costa Vicentina is een nationaal park in het uiterste zuidwesten van Portugal. Het park omvat 74.786 hectare landoppervlakte en een smalle zee strook van ongeveer twee kilometer breed. Daarnaast heeft het park de grootste kustlijn van heel Europa.

Sesimbra Beach

Costa Vicentina, Algarve

Overnachten in de buurt van Costa Vicentina

Meer van Costa Vicentina ontdekken? Aan de kust van Costa Vicentina bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Zwembad van een hotel.

Ontspan je tijdens een retraite in de natuur van de Costa Vicentina en andere natuurparken

Terras van een hotel.

Geniet van luxe en comfort bij onze luxe rondreizen

glamping tent

Overnacht in een bijzondere locatie aan de Costa Vicentina

Onze andere activiteiten in de regio Costa Vicentina

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Costa Vicentina! Maak je reis naar Costa Vicentina. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Geniet van een geweldige jeeptocht door de kust van de Algarve

Doe mee aan een kookworkshop en proef de echte Portugese cultuur

Doe mee aan een spectaculaire fietstocht en krijg je dosis lichaamsbeweging

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk