OP ZOEK NAAR EEN REISORGANISATIE MET ERVARING EN EEN GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING?

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en we werken niet met tussenpersonen ter plaatse, waardoor onze prijzen meestal scherper zijn dan onze collega organisaties.

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie voor de particuliere en de zakelijke markt. Onderstaand geven we je een aantal voorbeelden van de bedrijfsuitjes die we in onze bestemmingen Spanje, Portugal en Marokko organiseren. Van programma´s van twee nachten en drie dagen tot programma´s van een week of langer.

Bedrijfsuitjes Spanje

Op zoek naar een verrassend teamuitje in Spanje? We bieden betaalbare programma´s aan vanaf 695 euro p.p vanaf al twee dagen.

Je kan bij ons al direct een offerteaanvraag doen voor jouw groep voor onze reeds bestaande programma´s naar Málaga, Sevilla, de Sierra Nevada, Valencia, Madrid en Baskenland (Bilbao en San Sebastián).

Daarnaast organiseren we geregeld personeelsuitjes in andere regio´s van Spanje. Als Spanje specialist in de particuliere markt bieden we tal van regio´s aan, waar we originele programma´s voor kunnen samenstellen. Bekijk hier onze andere regio´s.

Ook organiseren we geregeld thematische uitjes met een educatief- of kennismatig tintje voor bijv. de cateringsector, architecten en stedenbouwkundigen etc.

Personeelsuitjes Portugal

Plannen voor het organiseren van een personeelsuitje naar Portugal? Dit is al mogelijk vanaf 795 euro p.p vanaf al twee dagen.

Je kan via onze website direct een offerteaanvraag doen voor jouw groep voor onze reeds bestaande programma´s naar Lissabon, Porto, de Algarve en Faro & Sevilla (twee landen)

Verder organiseren we ook personeelsuitjes in andere gedeeltes van Portugal. Als Portugal specialist in de particuliere markt beslaan we heel het land en kunnen vanuit onze kennis snel een origineel programma samenstellen. Bekijk hier onze andere regio´s.

Teamuitjes Marokko

Op zoek naar een exotisch en betaalbaar teamuitje naar Marokko? Dit is al mogelijk vanaf 795 euro p.p vanaf al drie dagen.

We hebben een aantal reeds bestaande programma´s in ons aanbod zoals de Koningsteden Marrakech en Fes en Zuid-Marokko met de Sahara.

Verder organiseren we ook teamuitjes in Noord-Marokko bij Tanger, Casablanca en in de omgeving van Agadir en het Atlas-gebergte. Als Marokko specialist in de particuliere markt hebben we overal zeer goede contacten zitten en kunnen we bijzondere programma´s bieden . Bekijk hier onze andere regio´s.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Hoe kunnen we je van dienst zijn?
Wij helpen je graag!