OP ZOEK NAAR EEN REISORGANISATIE MET ERVARING EN EEN GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING?

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en zijn tevens ook Portugal specialist. We werken niet met tussenpersonen ter plaatse, waardoor onze prijzen meestal scherper zijn dan onze collega organisaties.

Onderstaand geven we je een aantal voorbeelden van de populairste bedrijfsuitjes die we in Portugal organiseren. Van programma´s van twee nachten en drie dagen tot programma´s van een week of langer. Mocht je een andere stad willen bezoeken? Bekijk dan ook ons rondreizen aanbod van onze particuliere reizen. Ideaal ter inspiratie.

Bedrijfsuitje Lissabon, kort maar krachtig

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Lissabon wordt ook wel het nieuwe Barcelona genoemd en je kan voor een scherpe prijs al in drie dagen echt het gevoel hebben dat je met het team iets bijzonders beleefd hebt.

Ons populairste Lissabon programma van twee nachten en drie dagen is al voor 895 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf, maaltijden en een aantal leuke activiteiten. Een zonsondergang boottocht over de Taag, een wandeling met een Fado zanger, een culinaire ebike fietstocht door de heuvels van Lissabon en een bezoek met een gids aan de mooiste monumenten.

Heb je meer budget? Dan organiseren we een dagtocht naar de paleizen van Sintra, een bezoek aan de grootste vismarkt van Portugal, een dolfijnentocht per boot of een strandbezoek in hip Cascais. Overnachten kan ook in een echte oude Pousada en we kunnen de mooiste dakterrassen afhuren met uitzicht op Lissabon stad.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Teamuitje Porto stad, verrassend en bourgondisch

Komen jullie uit de culinaire hoek of houdt het team wel van een goed glas wijn? Dan is een bezoek aan Porto het overwegen waard. Deze noordelijke sfeervolle Portugese stad is bekend van de rivier die door de stad stroomt en aanliggend de beroemde portbodega´s.

Gedurende een driedaags programma bezoeken we de mooiste portbodega´s, gaan we met een gids op fingerfoodtour en reizen we per boemeltrein naar de Douro regio voor een mooi dagtochtje langs de Douro rivier.

Dit programma is al voor 895 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf, maaltijden en een aantal leuke activiteiten.

Heb je meer budget? Dan kunnen we voor de actievelingen een canyoing dagtocht organiseren in het Geres-Penedes natuurpark, maar is ook een overnachting in een privé wijnbodega met zwembad aan de Douro rivier een top ervaring. Een cruise over de Douro rivier per antieke zeilboot of een kookworkshop Portugees koken in Porto is ook een optie.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

slide2

Personeelsuitje Algarve, zonnige terrassen en natuurgebieden

De Algarve, de zuidelijke regio van Portugal, is in het voor- en najaar al overgoten met zon en is puur natuur. Dit uitje is ideaal voor groepen met een wens voor genieten van buiten zijn en even lekker weg zijn.

Gedurende een drie- of vierdaagsprogramma maak je een boottocht naar de prachtige eilanden van de Rio Formosa. Gegrilde sardientjes en de lekkerste vis komt hier vandaag en er kan gezwommen worden. We maken een fietstocht door de mooie binnenlanden van de Algarve en bezoeken het historische stadje Lagos bekend om ook de mooie kliffen. In de avond nemen we je mee naar de gezelligste barretjes op een Petisco wandeling door de oude stad Faro.

Dit programma is al voor 895 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf, maaltijden en een aantal leuke activiteiten.

Heb je meer budget? Dan huren we een privéboerderij af in de natuur, kan er een jeeptocht gemaakt worden door de binnenlanden, huren we een catamaran voor een bezoek aan de grotten en verlaten strandjes voor een BBQ met ondergaande zon en kan er een Cataplana kookworkshop worden georganiseerd.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Met je team of hele organisatie naar Portugal?

Wij helpen je graag!

Start aanvraag bedrijfsuitje Portugal