Op zoek naar een reisorganisatie met ervaring en een goede prijs-kwaliteit verhouding?

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en zijn tevens ook Marokko specialist. We werken niet met tussenpersonen ter plaatse, waardoor onze prijzen meestal scherper zijn dan onze collega organisaties.

Onderstaand geven we je een aantal voorbeelden van de populairste bedrijfsuitjes die we in Marokko organiseren. Van programma´s van twee nachten en drie dagen tot programma´s van een week of langer. Mocht je een andere stad willen bezoeken? Bekijk dan ook ons rondreizen aanbod van onze particuliere reizen. Ideaal ter inspiratie.

Bedrijfsuitje Marrakech, voor alle budgetten

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Marrakech is exotisch en je kan voor een scherpe prijs al in drie dagen echt het gevoel hebben dat je met het team iets bijzonders beleefd hebt.

Ons populairste Marrakech programma is al voor 895 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf in karakteristieke Riad´s, maaltijden en een aantal leuke activiteiten. Fietsen door de smalle straatjes van de Medina, een Tajine of Cous-Cous leren maken, op een kameel door de oase en een puzzeltocht door de Souk, de winkelstraten.

Heb je meer budget? Dan organiseren we een ballonvaart met zonsopkomst over het Atlas gebergte, een woestijnnacht onder de sterrenhemel en kunnen we een oud paleis afhuren in de stijl van 1001 nacht voor bijvoorbeeld een feestavond.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Afdelingsuitje Fes, cultureel en creatief in de weer

Zijn jullie een club uit de sociale, educatief of culturele hoek? Dan nemen we jullie graag mee naar de UNESCO Koningsstad Fes, met de grootste Medina van Marokko.

Fes staat bekend om de ambachtslieden, de Universiteit en de sociale projecten. In dit driedaags programma kan je ook overnachten in een homestay bij de lokale bevolking en kan je kiezen uit tal van onze culturele workshops zoals mozaïkleggen, hout bewerken, luit leren spelen of een Arabische les in de schoolbanken en een bezoek aan een sociaal project.

We organiseren een bezoek aan zusterstad Meknes en de Romeinse ruïnes van Volubilis, maar bijvoorbeeld ook een optionele seminar over de Arabische stadsopbouw.

Dit programma is al voor 995 euro p.p te boeken Geef ons door wat jullie invalshoek is en dan nodigen we de juiste sprekers uit.

Teamuitje de Sahara van Marokko, ideaal voor teambuilding

Zijn jullie net een nieuw team of hebben jullie samen wat bereikt? Dan is deze Zuid-Marokko en reis naar de woestijn van Marokko ideaal om met elkaar te verbinden en te vieren. Maak je een jubileumreis? Dan geef je het team een once-in-a-lifetime ervaring die ze niet meer zullen vergeten.

Slapen in comfortabele echte nomadententen, de torenhoge zandduinen op klimmen voor een verbluffende zonsondergang en wandelen met een kamelenkaravaan. De dag wordt afgesloten met een diner onder de sterrenhemel rond het kampvuur.

Tijdens dit vier- of vijfdaags bezoek, wandel je ook door de kloven van Zuid-Marokko en zie je de groene oasissenen en de oude kastelen Kasbah´s. Tevens is de reis te combineren met Marrakech en is het programma geschikt voor alle leeftijden en condities.

Dit programma is al voor 1495 euro p.p te boeken. Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op