WAAROM EEN RONDREIS MET BARRIO-LIFE DOOR ANDALUSIË?

Andalusië is de meest zuidelijke regio van Spanje en vormt de culturele brug tussen Europa en Marokko. Het is de geboorteplaats van Flamenco muziek, beïnvloed door 700 jaar Moorse overheersing en bekend om de pittoreske witte dorpje. Tijdens een rondreis met Barrio-Life laten we je kennis maken met de echte Zuid-Spaanse cultuur. Onze specialisten staan voor je klaar.

LUXE PARADORES RONDREIZEN

Overnacht speciaal in authentieke Paradores hotels

FAMILIE RONDREIZEN

De leukste activiteiten en accommodaties met zwembad of aan de kust

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

Wendy van Boekel
Wendy van Boekel
19/07/2022
Wat een top vakantie hebben wij gehad. Aan de voorkant zijn onze wensen gehoord. Daarnaast heeft Barrio Life leuke en mooie ideeën toegevoegd. De reis met alle toebehoren is tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd door Barrio Life. Wij kunnen jullie enkel bij ieder aanbevelen. Dank voor jullie inspiratie en goede zorgen! De prachtige ballonvaart zullen we niet snel vergeten. Groet Ralf en Wendy
Henk Pollet
Henk Pollet
14/07/2022
Aanrader om een fijne en goed georganiseerde reis door Andalusie te maken. Mis vooral Cordoba niet!
Erwin Meijer
Erwin Meijer
04/07/2022
Wat een prettig reisburo!! Vooraf alles super en in Andalusie ook alles perfect. Goede tips. Goed bereikbaar om nog iets extra's te boeken zoals fietstour. Barrio, hartelijk dank!!
Hans Frijters
Hans Frijters
24/06/2022
Geen begeleid naar onze wensen. Steun gekregen tijdens onze reis. Super
Hugo Vermaas
Hugo Vermaas
13/06/2022
Uitstekend verzorgde reis van Faro naar Lissabon. Leuke hotels op goed locaties, dichtbij restaurants en bezienswaardigheden.
Gerda Postma-Flier
Gerda Postma-Flier
10/06/2022
We hebben een rondreis gemaakt door Andalusië met eigen auto. Deze reis was uitstekend voorbereid door Barrio Life. De hotels en het appartement die voor ons geboekt waren, waren goed tot uitstekend en hadden ieder op hun eigen manier iets speciaals, of het nu om de locatie, soort of authenticiteit ging. Wat zeer zeker goed was en mooi was de documentatie (bijna boekwerk) en informatie die we kregen en het persoonlijke contact. Kort voor de reis kregen wij een contactpersoon, zeer fijn voor vragen of calamiteiten. Gelukkig niet nodig gehad. Barrio Life bedankt.
Sander
Sander
16/05/2022
Super fijn vakantie gehad dankzij de voorbereiding en begeleiding met Barrio Life
Susan Top
Susan Top
11/05/2022
Soepel, flexibel en adequaat tijdens de voorbereidingen, en de uiteindelijke trip strak georganiseerd! Een aanrader voor iedereen die geen standaard vakantie wil maar niet de tijd of mogelijkheid heeft om alles zelf uit te zoeken.
Jan Weststrate
Jan Weststrate
11/05/2022
We hebben een super vakantie (fly drive) in Andalusie gehad dankzij Barrio-life. Prima hotels en erg leuke excursies in de prachtige steden Ronda, Sevilla, Cordoba, Granada en Malaga. Geweldige organisatie en support van Barrio-life. Echt een aanrader

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant.

BIJZONDER OVERNACHTEN IN DE NATUUR

Overnacht bijvoorbeeld in tipi tenten, yurts, wijnvaten of retro caravans

OP RONDREIS MET DE TREIN

Ga groen op pad met een treinrondreis van Barrio-Life. Alles geregeld en comfortabele hotels dichtbij het station.

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Andalusië?

Wij helpen je graag!