Onze rondreizen door Portugal

Er een weekje tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Portugal? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes. Deze voorbeeldreizen kunnen naar wens worden aangepast en compleet op maat worden gemaakt.

fly & drives 1 week - Portugal

Wij bieden verschillende Portugal rondreizen aan waarbij sprake is van een fly & drive; reizen met het vliegtuig en op bestemming met een huurauto. Wil je graag naar Lissabon? Of misschien meer het binnenland in? De keuze is aan jou!

fly & drives 2 weken - Portugal

Een fantastische manier om Portugal te ontdekken is met een fly & drive rondreis van twee weken. Hou je van lekker eten en trekt een culinaire vakantie jou aan? Of wil je liever de hoogtepunten en het strand van Portugal zien?

fly & drives 3+ weken - Portugal

Er is geen betere manier om het culturele Portugal te ontdekken dan met een fly & drive rondreis van drie weken. Op deze manier ontdek je wat dit prachtige land te bieden heeft en mis je geen enkel hoogtepunt.

familiereizen - Portugal

Bij onze familierondreizen draait alles om de quality time met het gezin. Lekker van elkaar genieten en onbezorgd op rondreis. We bieden daarnaast als Portugal specialist activiteiten aan om de reis uitdagender te maken, wij zorgen voor een reis waarbij je kinderen mee op vakantie willen. Ook zijn de meeste accommodaties dicht bij de kust of/en hebben ze een zwembad voor de nodige ontspanning

stedenreizen - Portugal

De beste manier om de cultuur van Portugal te ontdekken is met een stedenreis. Je maakt kennis met historische Portugese steden en geniet van heerlijk eten. Lissabon of Porto? Of juist alle hoogtepunten?

treinreizen - Portugal

Tijdens een treinrondreis door Portugal bezoek je verschillende steden met de trein. Je overnacht in stadshotels met nette kamers en meestal dicht bij het station. Afhankelijk van het traject dat je aflegt kan je genieten van het rustige tempo van een boemeltrein, een lokale stoptrein, of juist van de luxe en comfortabele stoelen van de Portugeese langeafstand treinen. Je reis zal een mix vormen van beiden en geven je een kijkje in het lokale Portugeese leven

pousada reizen - Portugal

Tijdens onze pousada rondreizen overnacht je in luxe pousada hotels en hebben vaak unieke historische aspecten, een bijzondere ligging en een verfijnde architectuur. Het zijn oude kastelen, kloosters en paleizen, maar ook nieuwe moderne gebouwen met een interessante architectuur.

4 sterren hotel rondreizen - Portugal

Het beste van Portugal vind je in onze selectie van luxe rondreizen. Je overnacht tijdens de luxe culturele stadsreizen in paleizen en herenhuizen. De luxe boerderijen, olijvenmolens en oude wijnbodega´s zijn terug te vinden in onze culinaire rondreizen, vakantie’s en natuurreizen. De Portugese gastvrijheid staat tijdens beide soorten reizen hoog in het vaandel en de verfijning van de Portugese keuken en wijnen komen hier uitgebreid terug. Goede faciliteiten met tuinen en zwembaden maken dit ideale verblijfplaatsen na een bezoek aan een mooie stad.

5 sterren hotel rondreizen - Portugal

Net als met onze 4 sterren luxe reizen overnacht je met deze 5 sterren luxe reizen in prachtige accommodaties, die nog een tikje specialer zijn. Geniet van al het moois dat Portugal te bieden heeft en beleef de cultuur optimaal.

natuurreizen - Portugal

De meest bijzondere manier om Portugal te ontdekken is met een natuurreis. Met een Portugal natuurreis ben je één met de natuur en leer je op een speciale manier het land kennen. Wil je ontspannen in de natuur? Kies dan voor onze retraite. Of wil je juist actief zijn en wandelen? Kies dan voor één van onze wandelreizen of onze actieve rondreis!

wandelreizen - Portugal

De perfecte manier om Portugal te ontdekken is met een actieve wandelreis. Net als met onze natuurreizen leer je met deze wandelreizen het land op een bijzondere manier kennen. De wandelreizen zijn net wat actiever en anders ingedeeld dan de natuurreizen.

kamperen en glamping - Portugal

Tijdens een glampingreis overnacht je in verschillende type accommodaties die allemaal een relatie hebben met de natuur en buiten zijn. De meeste van onze glamping accommodaties liggen net buiten de toeristische gebieden en stedelijke omgeving, waarbij je het gevoel hebt dat je in alle rust vakantie kan vieren. Al kan je wel gemakkelijk de drukte opzoeken als je zou willen.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Portugal specialist voor een aangepaste reis.