onze rondreizen door marokko

Er een weekje tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Marokko? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes. Deze voorbeeldreizen kunnen naar wens worden aangepast en compleet op maat worden gemaakt.

fly & DRIVES 1 week - Marokko

Wij bieden verschillende Marokko rondreizen aan waarbij sprake is van een fly & drive; reizen met het vliegtuig en op bestemming met een huurauto.Wil je graag de hoogtepunten van Marokko zien? Of liever de natuur en het strand? De keuze is aan jou!

fly & drives 2 weken - marokko

Een fantastische manier om Marokko te ontdekken is met een fly & drive rondreis van twee weken. Hou je van lekker eten en trekt een culinaire vakantie jou aan? Of wil je liever de hoogtepunten en het strand van Marokko zien?

fly & drives 3+ weken - marokko

Er is geen betere manier om het bijzondere Marokko te ontdekken dan met een fly & drive rondreis van drie of meer weken. Met deze reizen mis je geen enkel hoogtepunt en kun je optimaal genieten van wat Marokko te bieden heeft.

familiereizen - marokko

Bij onze familierondreizen draait alles om de quality time met het gezin. Lekker van elkaar genieten en onbezorgd op rondreis. We bieden daarnaast als Marokko specialist activiteiten aan om de reis uitdagender te maken, wij zorgen voor een reis waarbij je kinderen mee op vakantie willen. Ook zijn de meeste accommodaties dicht bij de kust en/of hebben ze een zwembad voor de nodige ontspanning.

stedenreizen - marokko

Tijdens onze stedenreizen ontdek je de grote steden van Marokko tijdens een rondreis. Je duikt in de cultuur en geschiedenis van een stad en overnacht in het centrum. Na een aantal dagen vertrek je met de door ons geregelde huurauto naar de volgende stad.

treinreizen - marokko

Tijdens een treinrondreis door Marokko bezoek je verschillende steden met de trein. Je overnacht in stadshotels met nette kamers en meestal dicht bij het station. Afhankelijk van het traject dat je aflegt kan je genieten van het rustige tempo van een boemeltrein, een lokale stoptrein, of juist van de luxe en comfortabele stoelen van de Marokkaanse langeafstand treinen. Je reis zal een mix vormen van beiden en geven je een kijkje in het lokale Marokkaanse leven.

4 sterren luxe reizen - marokko

Het beste van Marokko vind je in onze selectie van luxe rondreizen. Je overnacht tijdens de luxe culturele accommodaties. De Marokkaanse gastvrijheid staat tijdens beide soorten reizen hoog in het vaandel en goede faciliteiten met tuinen en zwembaden maken dit ideale verblijfplaatsen na een bezoek aan een mooie stad.

5 sterren luxe reizen - marokko

Net als met onze 4 sterren luxe reizen overnacht je met deze 5 sterren luxe reizen in prachtige accommodaties, die nog een tikje specialer zijn. Geniet van al het moois dat Marokko te bieden heeft en beleef de cultuur optimaal.

natuurreizen - marokko

Een bijzondere manier om Marokko te ontdekken is met een natuurreis. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen en leert het land op een speciale manier kennen. Wil je graag naar de Dades Vallei of het Atlasgebergte? De keuze is aan jou!

wandelreizen - marokko

Net als met onze natuurreizen leer je met deze wandelreizen Marokko op een bijzondere manier kennen. De wandelreizen zijn net wat actiever en anders ingedeeld dan de natuurreizen.

glamping reizen - marokko

Het woord Glamping is al lang niet meer de term om luxe kamperen te omschrijven. Het is inmiddels de verzamelnaam geworden van verschillende type accommodaties die allemaal een relatie hebben met de natuur en buiten zijn. Zo bestaan onze glampingreizen door Marokko uit bungalows, blokhutten, nomadententen, grothuizen en boomhutten.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Marokko specialist voor een aangepaste reis.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?
Neem dan contact met onze Marokko specialist voor een aangepaste reis.