Onze Rondreizen door Andalusië

Er een weekje tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Andalusië? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes. Deze voorbeeldreizen kunnen naar wens worden aangepast en compleet op maat worden gemaakt. Liever een paar dagen op pad of zelf je rondreis samenstellen? Bekijk dan ook onze bouwstenen in Andalusië.

Fly & drives 1 week - Andalusië

Wij bieden verschillende Andalusië rondreizen aan waarbij sprake is van een fly & drive; reizen met het vliegtuig en op bestemming met een huurauto. Wil je graag naar Córdoba en Granada? Of trekt West-Andalusië je meer aan? De keuze is aan jou!

fly & drives 2 weken - Andalusië

Een fantastische manier om het zuiden van Spanje te ontdekken is met een fly & drive rondreis. Hou je van lekker eten en trekt een culinaire vakantie jou aan? Of wil je liever de hoogtepunten en het strand van Andalusië zien?

fly & drives 3+ weken - Andalusië

Er is geen betere manier om het culturele Andaluisë te ontdekken dan met een fly & drive rondreis van een aantal weken. Op deze manier kun je de mooiste plekken bekijken en mis je geen enkel hoogtepunt.

familiereizen - andalusië

Bij onze familierondreizen draait alles om de quality time met het gezin. Lekker van elkaar genieten en onbezorgd op reis. We bieden daarnaast als Andalusië specialist activiteiten aan om de reis uitdagender te maken, wij zorgen voor een reis waarbij je kinderen mee op vakantie willen. Ook zijn de meeste accommodaties dicht bij de kust of/en hebben ze een zwembad voor de nodige ontspanning.

Stedenreizen - andalusië

Tijdens onze stedenreizen ontdek je de grote steden van Andalusië door middel van een rondreis. Je duikt in de cultuur en geschiedenis van een stad en overnacht in het centrum. Na een aantal dagen vertek je met de door ons geregelde huurauto naar de volgende stad.

treinreizen - andalusië

Tijdens een treinrondreis door Andalusië bezoek je verschillende steden met de trein. Je overnacht in stadshotels met nette kamers en meestal dicht bij het station. Afhankelijk van het traject dat je aflegt kan je genieten van het rustige tempo van een boemeltrein, een lokale stoptrein of juist van de luxe en comfortabele stoelen van de Spaanse lange-afstand treinen. Je reis zal een mix zijn van beiden en geven je een kijkje in het lokale Spaanse leven.

natuurreizen - andalusië

De meest bijzondere manier om Andalusië te ontdekken is met een natuurreis. Je bent dan één met de natuur en leer je op een speciale manier het land kennen. Wil je ontspannen in de natuur? Kies dan voor onze retraite. Of wil je juist actief zijn en wandelen? Kies dan voor één van onze wandelreizen of onze actieve rondreis!

wandelreizen - andalusië

De perfecte manier om Andalusië te ontdekken is met een actieve wandelreis. Wil je graag naar Sierra Nevada of trekken de witte dropen je meer aan? De keuze is aan jou!
kamperen en Glamping - andalusië
Tijdens een glampingreis overnacht je in verschillende type accommodaties die allemaal een relatie hebben met de natuur en buiten zijn. Denk aan bungalows, blokhutten, safaritenten, Mongoolse yurts, grothuis, vintage VW busjes, boomhutten en tipitenten. De meeste van onze glamping accommodaties liggen net buiten de toeristische gebieden en stedelijke omgeving, waarbij je het gevoel hebt in alle rust vakantie te vieren. Al kan je wel gemakkelijk de drukte opzoeken als je zou willen.

luxe reizen - andalusië

Het beste van Andalusië vind je in onze selectie van luxe rondreizen waarbij je overnacht in paleizen en herenhuizen. De boerderijen zoals Cortijo's en Hacienda's, olijvenmolens en oude wijnbodega´s zijn terug te vinden in onze culinaire rondreizen, vakantie’s en natuurreizen. De Andalusische gastvrijheid staat tijdens beide soorten reizen hoog in het vaandel en de verfijning van de Spaanse keuken en wijnen komen hier uitgebreid terug. Goede faciliteiten met tuinen en zwembaden maken dit ideale verblijfplaatsen na een bezoek aan een mooie stad of een mooi natuurgebied.

paradoresreizen - andalusië

Tijdens een paradoresreis overnacht je in luxe paradores hotels die wij hebben uitgekozen. op hun unieke historische aspecten, bijzondere ligging en de verfijnde architectuur. Het zijn oude kastelen, kloosters en paleizen maar ook nieuwe moderne gebouwen met een interessante architectuur.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Andalusië specialist voor een aangepaste reis.