Persoonlijke gesprekken met onze reisspecialisten

Leuk dat je interesse hebt in onze reizen of bepaalde reisbestemming!

Je hebt onlangs met ons op de beurs contact gehad en een formulier van ons ontvangen voor het houden van een één-op-één gesprek. Bekijk hieronder op welke dagen de gesprekken worden gehouden en schrijf je in via het inschrijfformulier!

Serieuze plannen voor een reis naar Marokko, Andalusië of Portugal?

Volgende week (20-24 januari) organiseren we een-op-een gesprekken in Utrecht, waarin je samen met onze landenspecialist de reis en je reiswensen kan doornemen in detail.

Deze informatieve gesprekken zijn een echte aanrader en tevens gratis, inclusief koffie en thee en makkelijk per e-mail bij ons te boeken.

vakantiebeurs
vakantiebeurs

Geïnteresseerd?
KLIK HIER om op onze contactpagina te komen en klik dan vervolgens op neem contact met ons op om het formulier te openen. Geef aan om welke bestemming het gaat en vul bij welke informatie wil je ontvangen: anders in. Geef ons gelieve daarnaast aan met hoeveel personen je komt, je mobiele telefoonnummer en welke informatie je graag zou willen weten. Dan zorgen wij dat de landenspecialist al wat voorwerk kan doen. We zullen je dan een bevestiging sturen na ontvangst van de gemaakte afspraak met daarin ook de precieze locatie in Utrecht. Tot dan!

Wil je ons ontmoeten, maar kun je bovenstaande data niet?

Kom langs op een van onze vrijdagmiddagborrels of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op