7 unieke activiteiten voor kinderen en tieners in Portugal

surfen portugal

Samen met het hele gezin een leuke vakantie beleven in Portugal? Van canyoning tot dolfijnen spotten en een kookworkshop volgen met het hele gezin. We hebben 7 unieke activiteiten voor kinderen en tieners in Portugal op een rijtje gezet!

 

Coasteeringcoasteering portugal

Een bloedstollende activiteit voor echte kustliefhebbers: coasteering. Deze sport neemt je mee naar ongerepte grotten in de oceaan. Beklim kliffen en zwem met de stroom mee van het getijde van de zee. Je kunt zelfs dieren spotten. Een geweldige ervaring om samen met de familie te doen.

 

 

 

 

aquarium portugalOceanário de Lisboa

Het grootste aquarium van Europa is: Oceanário de Lisboa. Ontdek wat voor bijzondere dieren er allemaal in de oceaan te vinden zijn. De uiteenlopende tentoonstellingen, gecombineerd met de symboliek van de gebouwen, maakt het aquarium van Lissabon tot een unieke en onvergetelijke plek. Je kijkt je ogen uit bij dit aquarium!

 

 

 

Canyoningencanyoning portugal

Opzoek naar een spannende uitdaging in het water? Bij canyoning volg je de loop van een rivier door een kloof. Onderweg spring je van rotsen, abseil je van watervallen en wurm je jezelf door smalle spleten. Het vergt zeker wel lef, maar dat is het allemaal waard.

 

 

 

 

klimpark portugalKlimmen in Parque Aventura in Figueira Da Foz

Klaar voor een uitdaging midden in de natuur? Ontdek in de boomgaard de routes die je naar de top van de bomen brengen tijdens een klimparcour. Je vindt er verschillende obstakels, een reeks uitdagende spellen en verschillende ziplines die zorgen voor volop adrenaline. Durf de uitdaging aan en heb plezier tijdens dit fantastische avontuur!

 

 

Dolfijnen en walvissen spottendolfijnenboottocht portugal

Ga op avontuur en pak de boot langs de Portugese Oceaan om dolfijnen en walvissen te spotten. Een activiteit wat ook zeker thuis hoort in het rijtje van 7 unieke activiteiten voor kinderen en tieners in Portugal. Pak je camera en wie weet sta je oog in oog met één van deze bijzondere dieren.

 

 

kookworkshop portugalFamilie kookworkshop

Vind je het leuk om met de hele familie samen te koken? Dan is een kookworkshop in Portugal een leuke activiteit! Je leert tijdens de workshop te koken met seizoensgebonden ingrediënten én ervaart de passie en het gevoel van de Portugese keuken. Maak samen de lekkerste gerechten en ontdek wat voor lekkers de Portugese keuken allemaal te bieden heeft.

 

 

Surfensurfen kinderen portugal

Geniet van zon, zee en strand tijdens het surfen. Neem samen met de hele familie surflessen en traceer de hoge golven die de Atlantische Oceaan te bieden heeft. Een sportieve activiteit die leuk is voor zowel ervaren surfers als beginnende surfers die een uitdaging zoeken.

 

 

Zin gekregen om samen met de familie een van deze activiteiten in Portugal te gaan doen? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.