Ontmoet ons op de Vakantiebeurs!

Kom langs op de Vakantiebeurs bij onze exotische Marokko & Sahara stand en creatieve Portugal & Andalusië stand

Elke vrijdagmiddag houden we open huis en leggen we de wegenkaarten op tafel. Kom langs en onder het genot van een kop koffie of thee buigen we ons over de landkaarten om je te helpen met het uitstippelen van jouw ideale reisroute. Ga je in januari naar de Vakantiebeurs? Kom langs bij onze twee stands en ontmoet de rest van ons team. Woon je op afstand? Tip: We houden ook Skype presentaties.

Winnaar Vakantiebeurs Award

In januari 2016 hebben we de Barrio Life Vakantiebeurs Award gewonnen in de categorie Steden & Cultuur. Onze inzending was de nomadeninburgeringscursus bij de Marokkaanse Sahara.

Jurycommentaar: ‘Deze cursus biedt grote meerwaarde voor de reiziger om goed geïnformeerd en met respect deze reis te gaan beleven. Origineel, integer, gericht op de Marokkaanse cultuur.’

Beoordeling jury
De vakjury heeft de inzendingen beoordeeld op originaliteit, innovatiekracht, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid.

Vakantiebeurs Utrecht

Tussen 10-13 januari 2019 vindt de Vakantiebeurs Utrecht plaats. Het wordt voor Barrio Life het zevende beursjaar! De afgelopen jaren vond je ons ook op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam, maar in 2019 concentreren we ons volledig op de Vakantiebeurs Utrecht.

Wat kan je van ons verwachten? Je zal ons vinden direct bij de entree van de Midden-Oosten hal met een opvallend Marokkaans kasteel. Kom langs voor een dadel, vijgen of geniet van onze Marokkaanse kussens en laat je informeren. In de naastgelegen Mediterraanse hal kom je onze Andalusië & Portugal stand tegen, gericht op creatieve reiservaringen, geheel in Mediterraanse sferen.

Persreizen en publicaties

Heb je plannen voor een foto- of persreis naar Andalusië, Portugal, Marokko of de Marokkaanse Sahara? We kunnen je ondersteunen en je reis verrijken met bijzondere accommodaties of activiteiten voor beeldmateriaal en tekst.

Schrijf je over een lokale traditie of feest in bovenstaande bestemmingen, dan kunnen we je helpen met lokale informatie en contacten.

Ben je een blogger en schrijf je graag over nieuwe trends zoals creatief reizen, ontmoetingsreizen, avontuurlijke hiks etc.? We vertellen je er graag meer over.

Je kan ons bereiken via info@barrio-life.nl of op ons reguliere telefoonnummer.

Wil je ons ontmoeten? Elke vrijdag organiseren we een reisborrel!

Wanneer kom je langs?

Neem contact met ons op