Familiereizen

Wij bieden familiereizen aan naar Andalusië, Marokko en Portugal. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life familiereis?

familiereis portugal barrio life

Quality time met het gezin
Een vakantie met het gezin is hét moment waarop de routine en afspraken van thuis niet aanwezig zijn en er tijd voor elkaar is. Voor de meeste ouders is dit het moment waarop ze het familiegevoel hebben door samen dezelfde activiteiten te ondernemen en de reis met elkaar te delen. Onze familiereizen door actief, waarbij het geen reizen zijn met alleen luieren op het strand. Door met elkaar in actie te zijn, wordt de vakantie een moment van samen genieten, wat tot memorabele ervaringen kan leiden.

 

 

familiereis portugal barrio life

Reizen waar je kinderen voor mee op vakantie willen
Oudere kinderen zullen mogelijk afwegen of ze met hun vrienden op vakantie gaan of dat ze met hun ouders op reis gaan. Een reis die aansluit bij de wensen van oudere tienerkinderen of adolescenten, maakt dat je de kinderen eerder mee krijgt op reis. Een aantrekkelijk aanbod en route waarin sportieve- en interessante activiteiten opgenomen zijn, maakt dat kinderen de reis niet als ¨saai¨ bestempelen. We denken graag met je mee om de reis aan te passen naar wens.

 

 

familiereis portugal barrio lifeEen reis met structuur en activiteiten
Een dag op het strand liggen of bij het zwembad is een gevoel van vakantie en ook ideaal om uit te rusten. Echter, kan alle dagen naar hetzelfde strand gaan al snel vervelen. Invulling geven aan je reis is soms makkelijker als je vooraf bepaalde activiteiten plant, dan iedereen ter plekke meekrijgen als het programma nog niet vaststaat. We hebben tientallen activiteiten om toe te voegen aan de reis. Informeer ons naar de mogelijkheden en we helpen je graag verder.

 

 

familiereis portugal barrio life

Accommodaties met zwembad en dicht bij de kust
De meeste kinderen zijn al blij als er een zwembad is om te zwemmen. Daarom bieden we op de meeste plekken op afstand van de kust een accommodatie met zwembad aan. Bij de kust is er het alternatief voor het strand. Je hebt de keuze uit zelf koken in appartementen en huisjes of uiteten gaan en dan kies je voor een B&B met ontbijt of een hotel. Als alternatief hebben we ook glamping tenten op natuurterreinen campings. Onze reisroutes combineren de kust met de natuur en steden, om bijna overal het vakantiegevoel van zwemmen te garanderen.

 

De voordelen van een familiereis

  • Keuze uit verschillende reisroutes in toeristische en minder toeristische gedeeltes
  • Aanpassen van de lengte van de reizen met een aantal dagen korter of langer per plek
  • Uitgebreide reisbescheiden met bezoeksuggesties voor elke dag tijdens de reis
  • Keuze uit type accommodaties, afhankelijk van jullie wensen en budget

 

Wil je de reis helemaal op jou wensen laten afstellen?

Neem dan contact met onze specialist voor een reis op maat

Contact met onze specialist