5x hippe lunch spots in Sevilla

el pinton

Sevilla staat bekend om haar gevarieerde keuken, de grote hoeveelheid restaurants, barretjes en terrassen. Van een oude tapasbar tot aan moderne lunchplekken, we hebben 5x hippe lunch spots in Sevilla voor je op een rijtje gezet. Vamos a Sevilla!

 

Oudste tapasbar – El RinconcilloEl Rinconcillo

El Rinconcillo is de oudste tapasbar van Sevilla! Dit is al een belangrijke reden om deze bar te bezoeken. Al sinds 1670 kun je hier genieten van heerlijke tapas waar echte locals ook graag proeven. Dus als je wilt genieten van zeer smaakvolle gerechten tussen de Spanjaarden, is dit een must do!

 

 

 

 

 

Chic & OleWat een kleurenpacht – Chic & Ole

Welk restaurant zéker thuishoort in het rijtje 5x hippe lunch spots in Sevilla is Chic & Ole. Wat dit restaurantje zo leuk maakt, is de inrichting. Er is veel kleur en roze in het interieur. Daarnaast is er ook een gave bar in het restaurant. Bij Chic & Ole kun je terecht voor allerlei cocktails, maar natuurlijk ook voor wijn en lekkere gerechten! Van salades en gazpacho tot visgerechten, elk gerecht is om bij te watertanden!

 

 

 

Traditioneel Spaans – Bar AugustinBar Augustin

Bar Augustin is een authentieke Spaanse bar gemixt met moderne elementen. De kaart biedt voor ieder wat wils en de huisgemaakte sangria smaakt heerlijk. Bij Bar Augustin kan je lekker buiten op het terras zitten en het straatleven aan je voorbij zien gaan. Ook binnen zit je heerlijk en geniet je van het leuke interieur!

 

 

Mercado Lonja del BarrancoVerscheidenheid aan eetmogelijkheden – Mercado Lonja del Barranco

Een speciale lunch tip in Sevilla! Een markthal waar gastronomie, cultuur en gezelligheid samenkomen. De Mercado Lonja del Barranco biedt een verscheidenheid aan eet- en drinkmogelijkheden. De markt is niet alleen een hotspot voor locals, maar ook zeker voor reizigers een must see!

 

Een prachtige buitenplaats – El Pintonel pinton

Bij El Pintón kijk je je ogen uit als je naar binnen loopt, het interieur is prachtig! Er is veel licht en in het midden was vroeger een klassieke buitenplaats. Het is een mix van modern design en traditionele Spaanse elementen, zoals bewerkte tegels en kleurrijke potten. Ook de menukaart is een mix van traditionele Spaanse tapas en moderne gerechten. Alle gerechten worden prachtig geserveerd.

 

 

Zin gekregen om te lunchen in een van deze lekkere restaurants in Sevilla? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze blog over 4x lunchen bij de leukste restaurants in Marrakech.