5x bijzonder overnachten in Marokko: midden in de natuur

la sultana marrakech

Na vier uur in het vliegtuig gezeten te hebben, waan je je in een compleet andere wereld: Marokko! Van een luxe overnachting midden in de Saharawoestijn tot aan een sprookjesachtige riad in het hart van de medina. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet: 5x bijzonder overnachten in Marokko.

 

1. Midden in de natuur: Sahara Luxery CampSahara Luxery Camp

Soms wil je gewoon echt even ontsnappen uit de alledaagse drukte. Dat kan bij deze luxe accommodatie midden in de Saharawoestijn! Je slaapplek is omringd door alleen maar natuur. Sahara Luxery Camp is een unieke accommodatie, waarbij je volledig tot rust kan komen. ’s Avonds kun je zelfs de sterrenhemel bewonderen, je kijkt je ogen uit. Ga op avontuur en ontdek de Saharawoestijn tijdens leuke activiteiten. Inspiratie nodig? Bekijk onze blog over bijzondere activiteiten in de Saharawoestijn.

 

Auberge Le Festival

2. Slaap in een kasteeltje: Auberge Le Festival

Een comfortabele en zeer centraal gelegen bestemming nabij Tinerhir. Bij Auberge Le Festival slaap je in een mini kasteeltje, midden in de natuur. Neem een plons in het buitenzwembad en geniet van een versgeperste glas sinaasappelsap op het dakterras. Een overnachting bij Auberge Le Festival zul je niet snel vergeten!

 

 

 

 

Salut Maroc

3. Een zeer kleurrijke accommodatie: Salut Maroc

Even afkoelen aan de kust van Marokko? Verblijf dan in het hart van Essaouira! Bij Salut Maroc slaap je in frisse, kleurrijk en moderne kamers. Op slechts vier minuten lopen ben je al bij het strand. Neem hier surflessen, ga kitesurfen en ontdek de surfstad. Deze accommodatie mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van 5x bijzonder overnachten in Marokko.

 

 

La Sultana Marrakech4. Overnacht bij de rand van de Medina: La Sultana Marrakech

Een typische accommodatie in Marokko is een riad: een traditioneel hotel, met meestal een binnentuin of atrium. Ontsnap uit de drukte van de stad en waan je als een prinses in een sprookje. La Sultana Marrakech is gebouwd volgens de Marokkaanse en Andalusische stijlen en is uniek gedecoreerd. Laat je verwennen met typische Marokkaanse gerechten, een massage of geniet van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras. Meer leuke riads ontdekken? Lees onze blog over 5 sprookjesachtige riads in Marrakech.

 

5. Bijzondere overnachting in de woestijn: Sunrise Sahara campSunrise Sahara camp

Dicht bij de natuur slapen, maar toch wel iets van luxe ervaren? Overnacht bij Sunrise Sahara Camp! Sunrise Sahara Camp biedt glazen huisjes, midden in de woestijn. Een zeer luxe, sfeervolle en vriendelijke accommodatie. Laat je helemaal verwennen en slaap onder een schitterende sterrenhemel, ver weg van de drukte en lawaai.

 

 

 

Zin gekregen om in een van deze accommodaties in Marokko te verblijven? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.