5 sprookjesachtige riads in Marrakech

Riads Marrakech

Een reis is niet compleet naar Marokko zonder een overnachting in een riad. Een riad is een traditioneel Marokkaans huis of paleis met een binnentuin. We hebben 5 sprookjesachtige riads in Marrakech voor je op een rijtje gezet!

 

1. Riad Melhoun & Spa – traditioneel MarokkaansRiad Melhoun & Spa Marrakech

Zodra je door de deuren stapt van Riad Melhoun & Spa waan je je in een andere wereld. Je wordt verwelkomd door het gastvrije personeel met Marokkaanse thee en lekkernijen. Kom helemaal tot rust en geniet van de spa en traditionele Marokkaanse massages. Laat je helemaal verwennen!

 

 

 

 

2. Riad Kandi – groen paradijsRiad Kandi Marrakech

Ontsnap uit de drukte van de rode stad en verblijf in Riad Kandi. Deze riad is een groen paradijs met veel mooie planten. Er hangt een rustige sfeer waar je de vogeltjes hoort fluiten terwijl je midden in Marrakech zit. Tijdens je overnachting hier word je elke dag in de watten gelegd door het vriendelijke personeel.

 

 

 

3. Riad Bleu du Sud – wat een kleurenpachtRiad Bleu du Sud Marrakech

Een riad wat zéker thuis hoort in het rijtje van 5 sprookjesachtige riads in Marrakech: Riad Bleu du Sud. De zeer kleurrijke en authentieke riad is een uniek verblijfplaats en staat bekend als een van de rijkst gedecoreerde riads van Marrakech.

 

 

 

 

 

La Sultana Marrakesh 4. La Sultana Marrakesh – een echt sprookje

Logeer je in La Sultana Marrakesh? Dan waan je je als een prinses in een sprookje. Deze riad is gebouwd volgens de Marokkaanse en Andalusische stijlen en is uniek gedecoreerd. Laat je verwennen met typische Marokkaanse gerechten, een massage of geniet van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras.

 

5. Riad Yasmine – paradijs achter verstopte ingang

Stap binnen in een bijzonder sprookje. Een verborgen ingang leidt je naar de traditionele patio van Riad Yasmine. Je wordt omhuld door de heldere en rustige sfeer waar alleen het getjilp van vogels de stilte verstoort. De kleuren en design van de riad zorgen voor fotogenieke plekken!

 

 

 

 

Zin gekregen om te overnachten in een van deze sprookjesachtige riads? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.