Kanotocht door Doñana National Park met Miguel

Kanotocht door Doñana National Park met Miguel

 

De activiteit
Het Doñana National Park is gelegen in de nabije omgeving van het stadje Sanlucar de Barrameda. Gids Miguel verzorgt een mooie kanotocht in de periode april tot en met september, waarbij je kennis maakt met dit prachtige natuurgebied. Geniet van de vele vogels die je kunt spotten, de Guadalquivir rivier en de groene omgeving, terwijl je per kajak het Doñana National Park varend verkent.

Gids Miguel
Sinds negenjarige leeftijd is Miguel enthousiast over het kajakken! Zijn sportiviteit en enthousiasme voor het kajakken hebben hem zowaar een functie als gids bezorgd. Hij vindt de ervaring fantastisch, en hij is zeer gemotiveerd om de klanten mee te nemen op deze actieve tocht. Daarnaast vindt Miguel het interessant om te communiceren met mensen afkomstig uit verschillende culturen. Iedere dag de natuur in zorgt weer voor nieuwe avonturen. Zo zal hij nooit meer vergeten dat er een vis van een halve kilo zijn kajak in sprong, wat een heerlijk diner was dat! Naast het kajakken is Miguel zeer sportief, reist hij wanneer hij de tijd heeft en brengt hij zijn vrije tijd graag door met vrienden en familie.

Interesse in een rondreis in Portugal? Neem dan eens een kijkje op onze Complete rondreis portugal met alle hoogtepunten!