Reisaanbod | Sahara | Marokko | Andalusië | Portugal

We organiseren indviduele reizen en groepsreizen (tot 6 personen) als bouwsteen, trekking, rondreis of maatwerk reis naar de Sahara, Marokko, Andalusië en Portugal; Contact met de lokale bevolking staat in ons reisaanbod centraal.

Sahara Woestijn Reizen: Van één nacht logeren in een nomadentent onder de sterrenhemel tot een 14-daagse woestijnreis met nomaden door de Marokkaanse Sahara. We bieden de meest geboekte kamelensafari bouwstenen en woestijntrekkings op de Sahara Reisaanbod pagina aan, maar we organiseren ook veel maatwerk voor (vrienden)groepen, familie's en bedrijven. We zijn de Sahara specialist van Nederland dus je bent in goede handen. 

Marokko Rondreizen: Van plan om Marrakech of Fez op een bijzondere manier te bezoeken? We bieden bijzondere bouwstenen aan, in en rond de koningssteden van Marokko en naar Zagora, het zuiden van Marokko; de Draa Vallei en de Atlas van Marokko. Van plan een indviduele rondreis te maken door Marokko? Combineer onze bouwstenen in een rondreis op maat! 

Andalusië Rondreizen: Op zoek naar een individuele rondreis of bouwsteen in Andalusië? We bieden 7 rondreizen aan op basis van elk een thema (gastronomie, wandelen, geschiedenis, ontdekken, ontmoeten, inspireren en vrijwilligerswerk). Kies voor de wandelreis tussen Ronda en Antequera of reis van Fez, Marokko naar Granada, Spanje op de route van de Moren. Geïnteresseerd in een reis op maat? Laat je verrassen door onze eigen unieke activiteiten! 

Portugal Rondreizen: Op zoek naar een individuele rondreis of bouwsteen in Portugal, de Douro of de Algarve? We bieden voor Portugal ook zeven rondreizen aan op basis van elk een thema (gastronomie, wandelen, geschiedenis, ontdekken, ontmoeten, inspireren en vrijwilligerswerk). Geïnteresseerd in een reis op maat? Laat je verrassen door onze eigen unieke activiteiten!

Andalusië Rondreizen

Bouwstenen en rondreizen op maat in Sevilla, Granada, Malaga, Córdoba, Cadiz en de witte dorpen route van Ronda. 7 thematische rondreizen. v.a. € 499,- p.p

Tip: Reis op de Moorse route van Fez, Marokko naar Granada

 

Portugal Rondreizen

Bouwstenen en rondreizen op maat in Lissabon, Porto, Algarve, Douro vallei en wandelenlangs de Costa Vicentina. 7 thematische rondreizen. v.a. € 599,- p.p.

Tip: Overnacht op bijzondere locaties en help de boer op het land

Portugal individuele rondreis

Sahara Woestijn Reizen

Van één nacht in de woestijn tot een 14-daagse culturele Sahara Nomadenreis. Bijzondere kamelensafari's en wandeltrekkings. v.a. € 99,- p.p.

Tip: Bezinning en stilte reis in de Sahara.

Marokko Rondreizen

Bouwstenen en rondreizen in Fez, Marrakech, de Atlas en de Draa Vallei van Zuid-Marokko. Unieke activiteiten en overnachtingen. v.a. € 129,- p.p.

Tip: ideaal voor een reis of maat of individuele rondreis door Marokko

 

 

Wandelreizen & trekkings

Wandelreizen & trekkings met eigen ezel, combinatiereis Atlas en kamelen in de Sahara. v.a. € 639,- p.p.


Tip: Altijd al de Toubkal (4167m) willen beklimmen? Ga mee!

 

Ethiopië & Amazone

Individuele rondreis en groepsreis naar Ethopië.

 v.a. €2499,- p.p.